Info

Dark River Festival järjestetään tänä vuonna 9–.10.8.2019. Tapahtumapaikkana on tuttuun tapaan Kotkan Laajakoski, ja Honkalan ampumahiihtostadion. Metelimusiikin ystäville on siis jälleen luvassa supersize-annos tukevaa rytöä ja rätkettä!

Dark River Festivalin tunnusmerkkejä ovat läpi vuosien olleet hyvä ja rento meininki, sekä laadukas ja alati kasvava bänditarjonta. Kutsummekin teidät, rakkaat ystävämme, tekemään kanssamme kymiläistä rock-historiaa. Hieman lisää tarinastamme voit lukea täältä.


Pääsyliput

Ennakkolippu 42,5 € / 27,5 €, osta ennakkolippu tiketti.fi:stä!

Porttilippu 45 € / 30 €

Muuta tietoa lipuista

Eläkeläiset:
Eläkeläiset pääsevät alueelle ilmaiseksi sisään niin kauan kuin pääsylippuja on yleisesti saatavilla. Henkilöllä on oltava esittää voimassaoleva työeläketodistus.

Lapset:
Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät alueelle ilmaiseksi lipullisen vanhemman seurassa. Emme suosittele pienten lasten alueelle tuomista. Muista suojata lasten(kin) kuulo.

Pyörätuoli / näkövammaiset kävijät:
Saattaja (1 hlö) pääsee pyörätuolilla liikkuvan tai näkövammaisen lipullisen asiakkaan mukana ilmaiseksi sisään.


Esiintyjät

Perjantai 9.8.: Ensiferum, Omnium Gatherum, Marianas Rest, Brymir, Frosttide, Torchia, Vanhala & Aalto plays HIM, Lily Wanderlust.

Lauantai 10.8.: Blaze Bayley, Sara, Paul Stanley Boozing Society plays Kiss, Absolva, Leverage, Luke Appleton, Donner, Siikamäki & Kurki Acoustic Duo, Itämeri Yhtye.

Vuoden 2019 Dark River Festivalin aikataulut löydät täältä.


Festarikyyti

Festarikyydit järjestää Nortamaa. Kyytiauto ajaa non-stoppina Kotkan keskustan Crocodile Barin ja Honkalan väliä, pysähtyen matkalla ainoastaan Karhulassa Sam’s Pubin yläpihalla. Kyydin hinta on 5 €/suunta.

Perjantaina 9.8. ensimmäinen kuljetus Kotkasta (Crocodile Bar) lähtee klo 15. Viimeinen kuljetus Honkalasta (Dark River Festival) lähtee klo 00.30

Lauantaina 10.8. ensimmäinen kuljetus Kotkasta (Crocodile Bar) lähtee klo 13. Viimeinen kuljetus Honkalasta (Dark River Festival) lähtee klo 00.30

Lisäksi alueen läheisyydessä on taksitolppa, josta taksikyydin saa jouhevasti mihin tahansa matka viekin.


Festivaali-info

Varsinainen tapahtuma on ikärajaton. Anniskelualueelle on K-18 ikärajoitus. Koska rock-festivaalin järjestäminen on luvanvaraista toimintaa, ei omia alkoholijuomia saa tuoda porttien sisäpuolelle. Anniskelualue sen sijaan tarjoaa monenlaista virkistystä janoisille. Alaikäisille, sekä muillekin festivaalivieraille, on varattu myös kahviotyyppinen teltta pahimman nälän ja janon sammuttamiseen.

Alueelta löytyy vesipiste, josta saa puhtoista vesijohtovettä ilman maksua. Oman tyhjän muovipullon tuominen alueelle on tätä tarkoitusta varten sallittu. Järjestysmiehillä on oikeus tarkistaa pullon sisältö tapahtuman aikana. Järjestysmiehillä on oikeus tarkistaa myös festivaalivieraiden reput ja muut kantamukset. Reput ja muut suuremmat kantamukset suositellaan kuitenkin jättämään narikkaan. Narikan hinta on 2 euroa.

Jos sateenuhka festivaalipäivänä on ilmeinen, kannattaa mukaan varata sadetakki. Sateenvarjon tuominen alueelle on kielletty.

Pelastussuunnitelmassa ja pelastusviranomaisen ohjeistuksen mukaan avotulen teko kaikissa muodoin leiriytymisalueella kielletty. Tämän on myös maanomistaja kieltänyt. Jos metsäpalovaroitus ei ole voimassa, niin sallittakoon kertakäyttögrillit tai pallogrillit. Mutta vain jos ei ole palovaaraa.

Muistathan varata riittävästi käteistä rahaa. Festivaalialue sijaitsee keskellä kukkeinta maaseutua, eikä mahdollisuutta maksukorttien käyttämiseen ole kuin anniskelualueella.

Festivaalialue sijaitsee Kotkan Laajakoskella, Honkalan ampumahiihtostadionilla. Kun navigaattoriin kirjoittaa ”Kotka Honkalantie”, eksymisen vaaraa ei ole.


Myyntipisteet

Texas BBQ. Maistuvaa barbeque-henkistä ruokaa myy tänä vuonna Texas BBQ, jonka voimin jaksaa festaroida yömyöhään saakka!

Finnbacka Fairy Tales. Mm. paitoja ja muita painettuja tekstiilituotteita löytyy tänä vuonna Finnbacka Fairy Talesin pisteeltä, josta löydät kudetta festareille tai kotiinviemisiksi.


Majoittuminen

Dark River Festivalilla ei ole varsinaisia omia majoitusjärjestelyitä. Paikan päällä on kuitenkin osoitettu paikka leiriytymiseen joko telttaillen tai asuntovaunulla. Paikan päälle leiriytymisessä on kuitenkin otettava huomioon, että lähistöllä on sekä siunauskappeli että asutusta. Kaikenlainen häiriökäyttäytyminen on siis paitsi paheksuttavaa, myös kiellettyä.

Autoille on festivaalialueen välittömässä läheisyydessä runsaasti parkkitilaa.

Hotellimajoitusta haluaville suosittelemme vaikkapa seuraavia majoitusliikkeitä:
Hotelli Cumulus, Karhula (puh. 05 269 3100)
Hotelli Karhu, Karhula (puh. 05 210 3100)
Sokos Hotelli Seurahuone, Kotka (puh. 010 782 1000)
Hotelli Merikotka, Kotka (puh. 05 215 222)


Kamerat / Kuvaaminen & Press

Ammattimaisten järjestelmäkameroiden, videokameroiden ja muiden tallennusvälineiden tuominen alueelle on kielletty. Tämä johtuu siitä, että Dark River Festival on sitoutunut kunnioittamaan artistien tekijänoikeuksia.

Median ja musiikkialan ammattilaisten akkreditointi tapahtuu festivaalitoimistossa. Pakolliset ennakkohakemukset on lähetettävä osoitteeseen darkriver.festival (at) gmail.com.

Pressipassista ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti, samassa yhteydessä lähetetään bändikohtaiset ohjeet ja lisäinfo. Ilman pressipassia ja asianmukaista lupaa kuvaaminen, sekä annettujen ohjeiden noudattamatta jättäminen voi pahimmassa tapauksessa johtaa festivaalialueelta poistamiseen.


Töihin festareille?

Omaatko järjestyksenvalvojakortin? Onko ensiaputyö sinulle tuttua (EA1/EA2)? Oletko suorittanut hygieniapassin? Haluatko yövahdiksi tai rakennus- ja siivouspartioon? Yhteydenotot osoitteeseen darkriver.festival (at) gmail.com. Kuvaile lyhyesti mitä osaat ja mikä kiinnostaa. Muista myös puhelinnumero josta sinut voi tavoittaa.


Myyntipaikat

Dark River Festival vuokraa myyntipaikkoja edulliseen hintaan kiinnostuneille. Hakemukset voi laittaa osoitteeseen kai.mussalo (at) gmail.com.

RIEMUKASTA FESTARIA!